Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2W4Y

Bemiddelingsbureau voor freelancers

Diensten

2W4Y bemiddelt tussen freelancers en bedrijven of mensen die graag gebruik maken van freelancers om tijdelijke drukte op te vangen, of een klus hebben waarvoor gespecialiseerde talenten of kennis nodig is. Vooral voor creatieve mensen, maar ook voor andere beroepsgroepen, bemiddel ik graag tussen mens en organisatie.  

Freelancers

2W4Y wordt regelmatig benaderd door opdrachtgevers die een specifieke klus hebben die ze graag snel afgerond zien. Als u bij mij in het bestand zit, kunt u regelmatig opdrachten verwachten. Ook ondersteun ik achteraf. Als de door u verstuurde factuur niet tijdig wordt betaald, draag ik zorg voor een tijdige afhandeling, zodat u er niet achteraan hoeft en u bezig kunt houden . 

Sterren gezocht

Zoekt u een ster in één van onderstaande specialisaties? Als bemiddelaar zorg ik dat de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt en dat u voor uw klus iemand vindt die deze goed en snel kan uitvoeren.

Contact

Copyright © 2020 Bedrijfsnaam B.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren